Nieuwe Opel Adam

opel adam [kkstarratings]De nieuwe Opel Adam creëer je zelf! De kracht achter de Opel Adam is dat je hem zelf samenstelt met kleurtjes en accessoires. Hierdoor heb je een unieke auto waar er geen 2 van rijden. Van interieur tot exterieur bepaal je dus grotendeels zelf.

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

Wij bellen u binnen 10 minuten

8 Uitrusting niveaus

Om te beginnen zijn er 8 uitrusting niveau’s. Deze niveaus worden onderverdeeld in

Adam, Adam Jam, Adam Glam, Adam Slam, Jam favourite, Jam black favourite, Glam favorite en Slam Black Favorite.

Opties gekoppeld aan uitvoeringen

Niet alleen het type motorblok is gekoppeld uitrusting niveaus maar ook aan bepaalde opties zoals Led dagrijverlichting, halogeen dagrijverlichting, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging (SSPS), getinte zijruiten, 5 luidsprekers, radio met geïntegreerde display en aux aansluiting, 15 inch sportvelgen, multi-color binnenverlichtingspakket, lederen stuurwiel, airconditioning, 16 inch sportvelgen, Electronic Climate control (ECC), 7 premium speakers, chrome pack, panoramisch zonnedak, led achterlichten, 17 inch sportvelgen en lederen bekleding.

 

Standaard uitrusting in de Opel Adam

Wat wel standaard is bij alle Opel Adam modellen is Airbags (voor-, zij- en gordijnairbags), Instrumentenpaneel met chromen ringen, elektrisch bedienbare buitenspiegels, halogeen koplampen en een getinte voorruit.

Motorblokken

motor opel adam De motorblokken die beschikbaar zijn:

1.2 ecoFLEX 70pk – 5 bak met Start /Stop (ADAM / ADAM JAM / ADAM GLAM / ADAM SLAM / JAM FAVORITE)

1.4 ecoFlex 87pk – 5 bak met Start /Stop (ADAM JAM / ADAM GLAM / ADAM SLAM)

1.4 ecoFlex 100pk – 5 bak met Start /Stop (ADAM JAM / ADAM GLAM / ADAM SLAM / JAM BLACK FAVORITE / GLAM FAVORITE / SLAM BLACK FAVORITE)

1.4 ecoFlex 87pk BiFuel (LPG g3) – 5 bak met Start /Stop (ADAM JAM / ADAM GLAM / ADAM SLAM)

BiFuel

Het BiFuel motorblok kan zowel op benzine als op gas rijden. Het voordeel is dat LPG beter is voor het milieu en goedkoper is dan benzine. Daarnaast is er een extra brandstof tank aanwezig waardoor er grotere afstanden gereden kunnen worden zonder bij te hoeven tanken. De techniek van de gasinstallatie is zo verfijnd dat het niet merkbaar is op welke brandstof je rijdt.

Start Stop Systeem

Het Start Stop systeem welke standaard is op elke Opel Adam is brandstof besparend en CO2 verlagend. De motor schakelt automatisch uit wanneer je stilstaat bij een stoplicht. Zodra je de koppeling weer intrapt start de motor automatisch.

Autolak kleuren

De Opel Adam is tevens met diverse kleuren autolak beschikbaar. Er is een basiskleur, 4 briljant kleuren, 9 metaalkleuren en 2 dubbel metaalkleuren met mica deeltjes.

Bekleding binnen in

De Opel Adam heeft 3 verschillende stoffen voor de stoel bekleding en 1 type leder.

City modus

 city modus opel adam Een andere leuke optie is City modus. Als je in de stad rijdt dan kan extra licht sturen een uitkomst bieden. Zeker met het inparkeren. Druk op de City modus knop en de auto stuurt meteen lichter doordat de stuurbekrachtiging sterker wordt.

Hill Assist

Hill Assist is een functie welke de rem automatisch aantrekt als u stil staat op een heuvel of steile helling. Hierdoor rol je niet meer naar achteren.

Zeer zuinig

De motoren van de Opel Adam zijn ook bijzonder zuinig.

De 1.2 ecoFlex motor met 70 pk heeft in de stad een verbruik van 6,4 l per 100km, buiten de stad een verbuik van 4,1 l per 100km en een gemiddeld verbruik van 5,0 l per 100 km.

De 1.4 ecoFlex motor met 87 pk heeft in de stad een verbruik van 6,6 l per 100km, buiten de stad een verbuik van 4,2 l per 100km en een gemiddeld verbruik van 5,1 l per 100 km.

De 1.4 ecoFlex BiFuel motor met 87 pk heeft op benzine in de stad een verbruik van 7,3 l per 100km, buiten de stad een verbuik van 4,4 l per 100km en een gemiddeld verbruik van 5,5 l per 100 km. Het verbruik op gas is in de stad een verbruik van 8,8 l per 100km, buiten de stad een verbuik van 5,8 l per 100km en een gemiddeld verbruik van 6,9 l per 100 km.

Goed zittende stoelen

De stoelen in de Opel Adam zijn comfortabel en hebben goed gevormde zijkanten waardoor ze nog lekkerder zitten. De stoelen kun je naar eigen smaak aankleden omdat er 18 verschillende uitvoeringen te kiezen zijn. 17 stoffen en 1 lederen. De Opel Adam creëer je helemaal naar je eigen smaak.

 opel adam hemel Ook het dakhemel naar eigen smaak

Bij de opel Adam kun je in tegenstelling tot andere auto’s ook aanpassen. Je kunt kiezen uit een hemel genaamd ‘Stars’ welke een echte sterrenhemel lijkt door de 64 leds welke licht geven. Er is een Go, een Go Blue, een Sky met wolkenpatroon en een Sky & Stars welke net als de gewone stars ook 64 leds ingebouwd heeft. De aankleding van de Opel Adam is echt uniek hierdoor.

Unieke vloermatten

De Opel Adam is verkrijgbaar met 6 verschillende vloermatten met elk een uniek design. Je kunt kiezen uit Splay, Fly, Stripes, Jet Black, Paisley en een rubberen mat.

Een unieke binnenspiegel

Zelfs de binnenspiegel kun je geheel naar je eigen smaak kiezen in de Opel Adam. De spiegel zelf blijft natuurlijk gewoon normaal maar de behuizing om de binnen spiegel heen kun je in meerdere prints krijgen. Er zijn 10 prints beschikbaar welke bestaan uit: Dancing Green, White my Fire, “Fly”-decoratie, Red ‘n’ Roll, Carbon, Greenspotting, Let it Blue, “Splat”-decoratie, “Number 01”-decoratie en “Paisley”-decoratie.


Opel verkopen voor de hoogste prijs?

Binnen 1 dag een gratis en geheel vrijblijvend bod waarvoor u direct uw Opel verkopen kunt!